Home

Mszp párbeszéd

Molnár Zsolt, az MSZP pártigazgatója az Indexnek azt mondta: igaz, hogy Karácsony Gergelynek erős hátországra van szüksége, de ez megvalósult azzal, hogy a szocialista párt, a Párbeszéd és az LMP a főpolgármestert nevezte meg miniszterelnök-jelöltjének. Éppen ezért a három párt szorosan együttműködik, de arról, hogy. Párbeszéd-sorozatot indít az MSZP a közösségi oldalain az Európai Unió jövőjéről - jelentette be az ellenzéki párt európai parlamenti képviselője vasárnap online sajtótájékoztatón. A szocialista politikus bejelentette, hogy pártja párbeszéd-sorozatot indít civilek, érdekképviseletek és szakszervezetek, illetve a polgárok bevonásával, amelynek keretében minden.

Index - Belföld - Tényleg összeolvad az MSZP, a Párbeszéd

Az LMP, az MSZP és a Párbeszéd célja, hogy szabad, igazságos, szolidáris és zöld Magyarországot hozzon létre. Ennek eléréséhez arra van szükség, hogy a demokrata választási szövetség előválasztásán minél több olyan jelölt váljon közös képviselőjelöltté és a Fidesz kihívójává, akiknek velünk együtt ez a célja Óriási balhé robbant ki Pécsen az MSZP és a Párbeszéd között. Folytatódik a Bodnár ügy: a Párbeszéd nemcsak nemet mondott Bodnár indulására, hanem fellebbez is a négy párt döntése ellen. A Szabad Pécs információi szerint a hat pártból négy támogatta a mai szavazáson Bodnár Imrét, hogy induljon a szeptemberi. Ellenzéki pártok - az MSZP, az LMP és a Párbeszéd - keddi, budapesti sajtótájékoztatójukon felszólították a kormányt, hogy biztosítson ingyenes antitestszűrést a hatvan évesnél idősebbeknek

MSZP: párbeszéd-sorozat indul - MSZP Erzsébetvárosi Szervezet

Az LMP, az MSZP és a Párbeszéd közösen támogat 23 jelöltet

Az MSZP-Párbeszéd frakciószövetségben politizál az Országgyűlésben - jelentette be Karácsony Gergely szerdán Budapesten újságíróknak. A Párbeszéd társelnöke. 2018.04.18. 15:37. MSZP Parlament Karácsony Gergely Tóth Bertalan párbeszéd MSZP-Párbeszéd Hiller István: az MSZP-Párbeszéd szövetség jelöltje Mellár Tamás. Az MSZP országgyűlési képviselője úgy fogalmazott: azt reméli, hogy Mellár esélyes jelöltként fog indulni az előválasztáson. Ahogy korábban beszámoltunk róla, a SzabadPécs információi szerint Mellár Tamás levelet írt az országos előválasztási.

Az MSZP szerint a drasztikus ÁFA-csökkentés a megoldás. Az MSZP a közös programban kezdeményezi, hogy jövő tavasszal, a kormányváltás után azonnal csökkenjen az alapvető élelmiszerek ÁFA-ja - erről is beszélt Komjáthi Imre, az MSZP elnökhelyettese és Burány Sándor, a Párbeszéd frakcióvezető-helyettese péntek reggel az ATV Start című műsorában Közleményt adott ki az MSZP, az LMP és a Párbeszéd arról, hogy mely 23 jelöltet támogatják közösen az előválasztáson. A lista talán legérdekesebb pontja a Baranya megyei 2. választókerület, ahonnan a szocialisták elnöksége visszaléptette jelöltjét, Szakács László országgyűlési képviselőt, a párt korábbi elnökhelyettesét, akit a napokban ki is zártak az.

Óriási balhé robbant ki Pécsen az MSZP és a Párbeszéd közöt

A Telex értesülései nyomán írtunk korábban arról, hogy az MSZP nem támogatja Mellár Tamást Baranya 1. választókerületében az ellenzéki előválasztáson, ezért a Párbeszéd jelöltje visszamondta jelölését Bodnár Imre, Péterffy Attila pécsi polgármester ügyvédjének javára. Karácsony Gergely azonban intézkedéseket foganatosíthatott időközben, hiszen szombati. Az LMP, az MSZP és a Párbeszéd célja, hogy szabad, igazságos, szolidáris és zöld Magyarországot hozzon létre. Ennek eléréséhez arra van szükség, hogy a demokrata választási szövetség előválasztásán minél több olyan jelölt váljon közös képviselőjelöltté és a Fidesz kihívójává, akiknek velünk együtt ez a. Hogy nem annyira légből kapottak a fenti infók, jelezheti az is, hogy Pécsett azt az LMP-s Keresztes László Lórántot támogatja az MSZP és a Párbeszéd is - a friss és hivatalos bejelentés szerint -, aki korában harcosan ekézte a baloldalt éveken át. Mégis mögé sorakozott fel az MSZP, és engedték ellopni azt a.

Az MSZP és a Párbeszéd Győr-Moson-Sopron megye 3-as számú választókerületében Kovácsné Varga Ildikót, az MSZP csornai önkormányzati képviselőjét tartja legalkalmasabbnak arra, hogy a két párt közös jelöltjeként induljon az előválasztáson Az MSZP pártigazgatója szerint a tényekből részben rossz következtetéseket vontak le a szocialista párt, a Párbeszéd és az LMP jövőjét illetően a sajtóban, valójában ugyanis még. A párt egykori elnöke, Molnár Gyula kizárásáról azután döntöttek, hogy bejelentette: az MSZP-Párbeszéd közös jelöltjeként elfogadja a DK támogatását is Budapest 18-as választókerületében, ahol jelöltként indul az előválasztáson, és ha mandátumot szerez, a DK frakciójába ül be. Molnár szerint azonban ő csak betartotta egy hárompárti megállapodás rá eső. Nem tetszett az MSZP-nek, hogy Mellár Tamás indul a Párbeszéd jelöltjeként Baranya 1. választókerületében az ellenzéki előválasztáson. A Telex értesülései szerint az MSZP-Párbeszéd közös jelöltje ezért Bodnár Imre lesz a körzetben. A Telex több forrásból megerősített információi szerint visszalép az ellenzéki előválasztáson való indulástól Mellár.

Hírklikk - MSZP - LMP - Párbeszéd: legyen ingyenes

- Egy újabb fontos lépést tesz a 2022-es választások irányába az MSZP-Párbeszéd, a demokratikus erők összefogásának jegyében mutatjuk be országgyűlési képviselő-jelöltjeinket - mondta el Jeszenszki András, a párt választókerületi elnöke Nyíregyházán kedden Az LMP, az MSZP és a Párbeszéd közösen támogat 23 jelöltet az előválasztáson Az LMP, az MSZP és a Párbeszéd célja, hogy szabad, igazságos, szolidáris és zöld Magyarországot hozzon létre. Ennek eléréséhez arra van szükség, hogy a demokrata választási szövetség előválasztásán minél több olyan jelölt váljon közös képviselőjelöltté és a Fidesz. Tóth Bertalan, az MSZP-Párbeszéd közös XVIII. kerületi képviselőjelöltjeként mutatta be Kunhalmi Ágnest, a szocialisták másik társelnökét, aki jelenleg is a terület egyéni parlamenti képviselője. Kunhalmi Ágnes úgy fogalmazott, az előző választáson elért sikeréből kiindulva hisz abban, hogy 2022-ben országosan is. A Párbeszéd döntését azzal indokolja, hogy az MSZP-LMP-Párbeszéd szövetségének értelmében az MSZP nem indíthatott volna jelöltet a körzetben, ugyanis a párt már Mellár Tamás országgyűlési képviselőt támogatja Baranya 01. számú választókörzetében

Az MSZP-Párbeszéd hivatalosan is Jámbor Andrást támogatja az előválasztáson. A bejelentés nagy meglepetést nem okozott: Jámbor eleve a Párbeszéd frakciójába ülne be megválasztása esetén, és korábban Karácsony Gergely is őt ajánlotta Budapest 6-os választókerületében. Nem okozott nagy meglepetést az MSZP-Párbeszéd. Legfrissebb híreink MSZP-Párbeszéd témában. Tilos a Blikk bármely fotóját, írott anyagát részben vagy egészében, illetve átdolgozva átvenni vagy újraközölni a kiadó írásos engedélye nélkül

Tóth Bertalan, az MSZP elnöke, az MSZP-Párbeszéd EP-listavezetője elmondta, azért kezdeményezték a testület létrehozását, mert az Európai Néppárt (EPP) által létrehozott bölcsek tanácsa nemcsak a Fideszt fogja vizsgálni, hanem Magyarországot is. Az ellenzéki bölcsek tanácsa pedig találkozót fog kezdeményezni az EPP-s. 2020. december 20-án megállapodás született hat magyar ellenzéki párt (DK, Jobbik, LMP, MSZP, Momentum, Párbeszéd) között, a 2022-es országgyűlési választáson való együttműködésről. Ennek tartalma, hogy a választáson közös listát és mind a 106 választói körzetben közös jelöltet állítanak, valamint ezeket a jelölteket, és a miniszterelnök-jelölt. Párbeszéd: Szabó Tímea; Frakciószövetségek. 2006 óta a Fidesz és a KDNP külön frakcióban, azonban egy frakciószövetségben politizál. Az MSZP és a Párbeszéd külön frakcióban, azonban egy frakciószövetségben van jelen az Országgyűlésben. Képviselő

Elhatároztuk, hogy a Veszprémi 1-es és 4-es körzetben legyőzzük a Fideszt - mondta Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke azon a sajtótájékoztatón, amelyen az MSZP és a Párbeszéd két közös jelöltje mutatkozott be.A Veszprém megyei 1. számú országgyűlési egyéni választókerületben (Veszprém és környéke) Mesterházy Attila, a 4. számúban (Pápa és térsége. Párbeszéd Magyarországért, Budapest. 128,559 likes · 20,203 talking about this. Párbeszéd Magyarországért - Nekünk mindenki számít, csatlakozz!.. A lap forrásai szerint Karácsony Gergely 99 nevű mozgalmának egyik célja, hogy egyesüljön az MSZP, az LMP és a Párbeszéd. A Jobbik szinte minden körzetben szövetséget kötött egy vagy több alakulattal - a DK viszont egyelőre kevésbé tud és akar közösködni. A jelöltek visszaléptetése mögött nemigen van ész- és.

Megvan az MSZP és a Párbeszéd közös EP-listája, saját

 1. A Comedy Club színpadán a Dumaaktuál. Összeszedtük a politikai paletta legszínesebb idézeteit. Ezúttal a Párbeszéd és az MSZP mondásaiból szemezgettünk kiegé..
 2. Az MSZP-Párbeszéd szövetség Jámbor András képviselőjelöltet támogatja az ellenzéki élőválasztáson Ferencvárosban és Józsefvárosban. Bár Jámbor a Szikra Mozgalom jelöltje, de egy olyan jelölt, aki a pártszövetség számára nagyon fontos értékeket képvisel, ezért a legtermészetesebb, hogy őt támogatja - jelentette be vasárnap délelőtt Karácsony Gergely
 3. Mint írták, az LMP, az MSZP és a Párbeszéd közösen támogat 23 jelöltet az előválasztáson. Köztük Baranyában két személyt is, a két, Pécset is érintő körzetben, azaz Baranya 1-ben, Mellár Tamást és Baranya 2-ben Keresztes László Lórántot
 4. A Demokratikus Koalíció pedig az MSZP-Párbeszéd jelöltjeit támogatja az előválasztáson Szabolcs-Szatmár-Bereg 2., Budapest 10., Borsod-Abaúj-Zemplén 6., Hajdú-Bihar 5., Heves 3.
 5. Nem tudtak megegyezni az MSZP-vel, akik inkább egy ügyvédet indítanának az előválasztáson. Folytatódik a Bodnár ügy: a Párbeszéd nemcsak nemet mondott Bodnár indulására, hanem fellebbez is a négy párt döntése ellen. Óriási balhé robbant ki Pécsen az MSZP és a Párbeszéd.
 6. dig lehet számítani, nem csak a kerületében, hanem a parlamentben.
 7. t országgyűlési képviselőjelölt. Kunhalmi Ágnes, a Magyar Szocialista Párt (MSZP) társelnöke mutatta be a szerda délelőtti sajtótájékoztatón

Mszp-párbeszéd Civilhete

Az MSZP országgyűlési képviselője úgy fogalmazott: azt reméli, hogy Mellár esélyes jelöltként fog indulni az előválasztáson. Ahogy korábban beszámoltunk róla, a SzabadPécs információi szerint Mellár Tamás levelet írt az országos előválasztási bizottságnak, melyben bejelentette visszalépését.A portál ugyanakkor hozzátette azt is: olyan információjuk is van. Lapunk úgy tudja, bár az MSZP-LMP-DK-Momentum megszavazta Bodnár indulását az előválasztáson ma napközben, a Jobbik és a Párbeszéd nem. Sőt, utóbbi párt fellebbez is az ügyvéd indulása miatt, mert szerintük a belső megállapodások alapján az MSZP sem indíthat másik jelöltet, hiszen Mellárt már támogatták korábban. A Rajki László által készített emlékműnél dr. Szelényi Zoltán független országgyűlési képviselőjelölt, az MSZP és a Párbeszéd képviselői közösen helyezték el a megemlékezés koszorúját az agrárszocialista mozgalom 130. évfordulójának tiszteletére

Pécsi STOP - MSZP - LMP - Párbeszéd: legyen ingyenes

BUD 01. VK (I. V. VIII. IX.) Ellenzéki körzet: Jelölt: Támogató szervezetek: Befogadó frakció: Csárdi Antal: LMP, DK, Jobbik, MSZP, Párbeszéd A sajtótájékoztatón részt vett az MSZP elnöke is, aki üdvözölte a Párbeszéd kongresszusának döntését. Tóth Bertalan azt mondta, hogy a pártszövetség egy új baloldali szövetség alapját teremtheti meg, egyúttal felhívta a figyelmet, hogy az MSZP elnöksége vasárnap úgy döntött, az önkormányzati választáson is együttműködnek Újabb fontos lépést tesz meg a 2022-es választások irányába az MSZP-Párbeszéd szövetség a demokratikus erők összefogásának jegyében - vezette fel a szocialisták által a Benczúr térre szervezett sajtótájékoztatót Jeszenszki András, a párt választókerületi elnöke Facebook-videóban jelentette be szerdán a Párbeszéd és az MSZP, hogy Fábián Istvánt, a Debreceni Egyetem volt rektorát indítják a Hajdú-Bihar megyei 1-es számú választókerületben. A közlemény szerint Fábián tősgyökeres debreceni, a városban született és végezte iskoláit, a rektori feladatát 2010 és 2013 között. Tóth Bertalan, az MSZP társelnöke a sajtótájékoztatón elmondta: mind a két párt hisz abban, hogy nem csak kormányváltásra, hanem korszakváltásra is szükség van. Ezért döntöttek úgy, hogy az előválasztáson az MSZP és a Párbeszéd közös jelölteket állít. Jelöltjeink készen állnak, győzelemre készülünk.

Video: Index - Belföld - A DK, az MSZP és a Párbeszéd 16 közös

Füstgyertyákkal és transzparenssel zárta dübörgő EP

Az előválasztáson már az MSZP szövetségese, a Párbeszéd színeiben indul, ahol Márki-Zay Péter pártja és a Jobbik is biztosította támogatásáról. Két hete Mellár Tamás még Karácsony Gergellyel közös videóban köszönte meg a főpolgármester támogatását Negyedik diplomáját szerezte meg Aranyos Gábor. Ez a lényeg. -. 21.07.06 11:12 Életmód. A tanulás érték. Jól tudja ezt Aranyos Gábor is, az Mszp és a Párbeszéd közös jelöltje az előválasztáson Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2. számú, Nyíregyháza központú választókörzetében. 4 kapcsolódó hír Az ellenzéki pártok (Jobbik, DK, LMP, Momentum, MSZP-Párbeszéd, illetve az Új Világ Néppárt, valamint a Mindenki Magyarországa Mozgalom - MMM) elsődleges célja, hogy szeptember 26-ára mind a 106 egyéni választókörzetben egyetlen kormányváltó képviselő álljon szemben a Fidesz jelöltjével Az MSZP és a Párbeszéd pártszövetségként indul az előválasztáson, és közel 60 helyen tervezünk jelöltet állítani. Azért nincs még meg a pontos szám, mert augusztus 15. a határidő, amíg a jelölteket be kell jelenteni, és még folynak egyeztetések

Hírklikk - MSZP-Párbeszéd: Szél Bernadett a jövő garanciáj

 1. A Jobbik országgyűlési képviselőjét, a párt alelnökét, Potocskáné Kőrösi Anitát - az összefogás jegyében - az LMP mellett a Magyar Szocialista Párt és a Párbeszéd is támogatásáról biztosította Somogy 4. választókerületében az előválasztáson - derül ki a Jobbik keddi közleményéből, melyben felidézik, hogy Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke úgy.
 2. t a jobbikos politikus - érdekes kérdés, hogy a többi párt.
 3. Itt tudják a gyerekeiket óvodába, iskolába járatni. És tudjunk nekik olyan perspektívát mutatni, ha elmennek továbbtanulni, legyen nekik hova, és miért, érdemes visszajönni. Ez a mi feladatunk - nyilatkozta Fodor Csaba, az MSZP-Párbeszéd képviselő-jelöltje
 4. imumból, tette hozzá a jelölt. A Fidesz Debreceni Szervezete közleményben reagált az elhangzottakra
 5. Ezért is kell a kormányváltás - írták a közleményben. Arra kérték a polgárokat, hogy támogassák Karácsony Gergelyt és az MSZP-Párbeszéd szövetség jelöltjeit az előválasztáson! (Kiemelt kép: MTI/Koszticsák Szilárd

Előválasztás 2021 Az 2021-es Előválasztás hivatalos honlapj

 1. Habár volt olyan forrásunk is, aki azt mondta, hogy a dr. Bodnár-ügy akár az MSZP-LMP-Párbeszéd országos szövetségét is megingathatja, de azok többsége, akikkel beszéltünk erről, erre határozott nemet mondott, kételkedik abban, hogy ennek az egy ügynek és esetleges véleménykülönbségnek ilyen hatása lehetne, ahogyan az.
 2. Az MSZP-Párbeszéd és a Momentum bedarálása - továbbá az LMP elsorvadása - esetén tehát Gyurcsánynak nem maradna érdemi riválisa a baloldalon. De kanyarodjunk vissza a számokhoz! Jelen állás szerint az előválasztáson a DK 61 választókörzetben állít jelöltet, melyből várhatóan 33-ban fog győzni
 3. Szabó Sándort indítja képviselőjelöltként az MSZP és a Párbeszéd Szegeden, Csongrád-Csanád megye 1-es körzetében 2021. május 18. 13:57 | ellenzéki összefogás előválasztás Kunhalmi Ágnes MSZP Párbeszéd Szabó Sándor Tóth Bertalan választás 202
 4. él több pénzt elszedjenek, bármi áron, fittyet hányva a környezetre
 5. den ellenzéki párttal egyeztetett, és első körben csak a Momentum jelezte, hogy önálló jelöltet állít a Baranyai 1. választókerületben. Később aztán a Demokratikus Koalíció is közölte, hogy nem támogatja Mellárt, majd néhány napja az MSZP-Párbeszéd a.

2018. januárban Molnár Gyula pártelnök bejelentette, hogy közös listát állít az MSZP és a Párbeszéd Magyarországért, a névsort Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke vezette, aki a két párt közös miniszterelnök-jelöltje volt Az MSZP-Párbeszéd olyan jelölteket támogat, akik Karácsony Gergely miniszterelnökségével képesek a társadalmi megosztottságot megszüntetni. Vas megye 3-as választókerületében Szombathely egykori polgármestere, volt országgyűlési képviselő, Ipkovich György indul, aki a környezetvédelmet és a közlekedést tartja fontos.

Képviselő-testület 2019-2024

MSZP Párbeszéd: A kormány elbukta a járványkezelést

 1. MSZP-Párbeszéd: a szociális Európáért küzdünk . Az MSZP elnöke a munkavállalók ellenségének nevezte a kormányt pártja szerdai városligeti majálisán. Választás 2018 / 3 éve . Liberálisok: a kormányváltást akarók ne szavazzanak a Jobbikra! A Magyar Liberális Párt (Liberálisok) felszólítja a kormányváltást akaró.
 2. t a saját hatalmi érdekeik képviseletével. Magyarország ebből a szempontból speciális, mert itt még azzal is foglalkozik a szélsőséges hatalom, hogyan tudja az.
 3. Az MSZP sorra nevezi meg az MSZP és a Párbeszéd közös jelöltjeit a parlamenti választásokra. Velük akarnak korszakváltást végrehajtani, és demokratikus, igazságos, szociálisan érzékeny, környezet- és klímatudatos, összetartó Magyarországot teremteni
 4. dent megtesz majd, hogy hogy a jogsértően hazahordott közpénzt visszaszerezze - mondta Tóth Bertalan, az MSZP társelnöke az Inforádió Aréna című műsorában csütörtökön
 5. A Párbeszéd társelnöke szerint világos politikai döntést hoztak most azzal, hogy az MSZP, a Párbeszéd és a Magyar Liberális Párt közösen kíván politizálni. Közösen politizálnak az Országgyűlésben és közösen készülnek a következő választásokra is - részletezte. Hozzátette: céljuk, hogy a szövetséget tágra.

Népszava MSZP-Párbeszé

 1. Dr. Kertész Ottó az MSZP - Párbeszéd jelöltje 2021-05-12 Kárpáti Márta 0 Comments Dr. Kertész Ottó , MSZP-Párbeszéd Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke Balogh Béla alpolgármester társaságában sajtótájékoztató keretében mutatta be a jászsági választóknak az MSZP-Párbeszéd színeiben a
 2. t a szocialista Burány Sándor, aki továbbra is az MSZP tagja marad - írta az MTI
 3. The Socialists (MSZP) and Párbeszéd (Dialogue for Hungary) will field joint candidates for the pre-elections, the selection of opposition candidates for next spring's general election, the co-leaders of the two opposition parties said in a video message posted on Facebook on Wednesday.. Bertalan Tóth, the Socialists' co-leader, noted that the two parties had initiated and supported the.
 4. Az MSZP és a Párbeszéd egy zöld szolidáris baloldali jövőt szán Magyarországnak és ahhoz, hogy ez megvalósulhasson Jászberényben is, kérem, támogassák Dr. Kertész Ottót - kérte a képviselő asszony, majd átadta a szót jelöltjüknek. Dr. Kertész Ottó köszöntötte a választókerület polgárait
 5. iszterelnöknek elképzelése sincs az Európa előtt álló.
 6. Az MSZP-Párbeszéd szerint ma újra a listázások korszakát éli Magyarország, a választásokat pedig rendszerszinten befolyásolta a Fidesz. Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón arra reagált, hogy a Figyelő olyan emberek nevét sorolta fel, akik a hetilap szerint Soros.
 7. Érdekesség, hogy a Párbeszéd elnöke, Szabó Tímea épp a napokban egy videóban biztosította támogatásáról Szakács Lászlót: local_offer Belföld , dk , előválasztás , mszp , párbeszéd , pécs , szabó tímea , szakács lászló , tóth bertala
MSZP–Jobbik-összeomlás: a botránypolitizálás ára - XXIGyurcsány: Balga vagyok! - Hír TVbújt az üldözött: Működnek a Németek önvédelmi reflekszeivisz a víz sodor: Formálnak mint zsidó kovács a vasatvisz a víz sodor: A fekáliába már a majmok sem fekszenek

Gurmai Zita - MSZP; támogatja: Párbeszéd, LMP, Momentum; Gurmai Zita MSZP-s képviselő felszólal napirend előtt az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. december 1-én Fotó: Kovács Attila/MTI/MTVA Az 56 éves budapesti közgazdász igazi veterán: 1993-ban lépett be az MSZP-be, 2001 óta a párt Nőtagozatának elnöke. 2002 és. Szombaton az MSZP választmánya jóváhagyta a szocialisták és a Párbeszéd közös európai parlamenti választási listáját, amelyen Jávor Benedek neve csupán a negyedik helyen szerepel. Mivel a legfrissebb közvélemény-kutatások alapján a pártszövetség szinte biztosan nem fog négy mandátumnyi szavazatot szerezni, így a döntés ismét felszínre hozta a szövetségen. Az MSZP-Párbeszéd mindenkinek elérhető és minden gyermeknek a felemelkedéshez esélyt jelentő iskolarendszert hozna létre április 8-a után. 1. Hollandiában is árvízveszély van, Belgiumban nőtt a halálos áldozatok száma. 888 mostanában. Pánik tört ki Zamárdiban a cirkuszban: megsérült az ágyúból kilőtt artista. BORS. A Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd között egy hat budapesti körzetet érintő megállapodást született az őszi ellenzéki előválasztásra - olvasható a DK közleményében. Három körzetben - Bp. 8. vk. (Tóth Csaba), Bp. 16. vk. (Hiller István), Bp. 17. vk